Transforma la teva porta en intel·ligent amb Linus® i Ortiz Serrallers

En l’era digital, la seguretat de la teva llar no ha de quedar enrere. Des d’Ortiz Serrallers, juntament amb Point Fort Fichet, et presentem una de les novetats més revolucionàries del sector de la seguretat: transforma la teva porta en intel·ligent amb el pany Linus ® Smart Lock.

Un pany sense clau apte per a totes les portes que et permetrà protegir casa teva i simplificar el teu dia a dia de forma innovadora i segura.

 

Descobreix Linus®

Linus® Smart Lock és la resposta a les teves necessitats de seguretat i comoditat a la llar. Aquest innovador pany keyless pot bloquejar i desbloquejar la teva porta de manera segura i des de qualsevol lloc.

 

Control total amb la App Yale Access

L’èxit del pany Linus® és la integració d’aquest amb l’aplicació, per a Android i IOS, Yale Access. Un cop connectis el teu pany Linus® amb el Yale Connect Wi-Fi Bridge (un complement al teu pany intel·ligent), podràs accedir i controlar la teva porta a través del teu smartphone. Et permetrà protegir l’accés a casa teva, monitorant i gestionant qui entra i surt de manera remota, comprovar si la porta està oberta o tancada en tot moment i, fins i tot, concedir claus virtuals als teus convidats! Aquesta última opció és molt útil si disposes d’un apartament turístic, per exemple.

 

Bloqueig i Desbloqueig automàtic

Una de les accions més destacades d’aquest producte és la seva funció de bloqueig automàtic. Amb aquesta, el pany es bloquejarà automàticament quan surts de casa i es desbloquejarà quan t’apropes a la porta. Ja no caldrà que te’n recordis de portar les claus sempre a sobre o que deixis les compres del supermercat a terra per obrir, amb el teu rellotge intel·ligent o el teu smartphone se t’obriran les portes de casa automàticament!

 

Comptabilitat amb assistents virtuals

Linus® és compatible amb Hey Google, Alexa i Apple HomeKit facilitant encara més el control intel·ligent de la teva porta.

 

És de fàcil Instal·lació

La instal·lació de Linus® és molt senzilla i es pot realitzar a la porta i el bombí que ja tens a casa, només cal tenir en compte alguns requisits bàsics.  Comprova la compatibilitat amb la teva porta i bombí Fichet aquí:

 

Si encara et queda algun dubte de si pots instal·lar el teu pany Linus®, contacta amb els nostres experts. A més a més, et deixem un vídeo explicatiu on podràs comprovar com n’és de fàcil instal·lar Linus ®:

 

Pots obtenir el teu Linus® Smart Lock de Point Fort Fichet amb nosaltres. Millora la seguretat, la comoditat i la tranquil·litat de la teva llar i transforma la teva porta en intel·ligent! Gaudeix de la tecnologia més avançada amb 180 anys d’experiència Fichet. Revoluciona la seguretat de la teva llar amb Ortiz Serrallers i posa’t en contacte amb nosaltres per a qualsevol dubte o aclariment.