Protegeix la teva llar del Grinch modern!

A tot arreu del món, la seguretat de la llar és una de les preocupacions principals. Fins i tot al Pol Nord es protegeixen dels intrusos que volen posar en risc el Nadal! Però no et preocupis, Ortiz Serrallers t’ofereix els millors productes per protegir els teus tresors nadalencs.

 

Els nostres serveis professionals i com a únic Point Fort Fichet de Girona i la província, et garantim que la teva llar serà més segura. Amb els panys d’alta seguretat i les portes cuirassades fetes a mida per a cada client, faran que el mismíssim Lupin es rendeixi en un instant o, fins i tot, poden aturar al lladre més ben equipat. Si un pany o una porta no és el que necessites, és possible que nosaltres tinguem el que estàs buscant:

No vols que trobin l’objecte més apreciat que tens? Doncs una caixa forta és el teu producte.

Vols tenir més controlat l’exterior de la porta d’entrada? Un espiell digital és la millor opció.

Et preocupen que entrin per les finestres? Amb una persiana Fichet ho tens solucionat.

Tenim infinites opcions i a més, poden ser un bon regal de Nadal per a amics o familiars que s’acaben de mudar a la casa dels seus somnis.

 

La seguretat de la nostra llar és crucial per poder gaudir d’unes festes nadalenques segures i tranquil·les, però podem garantir que el Pare Noel podrà fer la seva entrada triomfal sense problemes gràcies al pany Linus® Smart Lock. Aquest pany intel·ligent és l’última novetat en seguretat de la llar, ja que sense clau, pots obrir i tancar la porta remotament i gestionar l’accés. En el cas del Pare Noel, perquè pugui deixar els seus regals, amb aquest pany li concedirem una clau virtual i sense problemes podrà entrar a la casa per repartir màgia i sorpreses als més petits de la casa.

 

Gaudiu de les festivitats, els àpats en família i l’alegria dels vostres estimats mentre que a Ortiz Serrallers ens encarreguem de protegir casa vostra.