Els beneficis dels espiells digitals de Yale

Avui volem parlar-vos d’una tecnologia innovadora del segle XXI que ha canviat el món de la seguretat cap a millor: els espiells digitals. És un aparell que fins i tot el més amigable dels aliens s’ho pensi dues vegades abans de trucar a la vostra porta.

Tot el que proporciona l’espiell digital només són avantatges i si no ens creieu, aquí en teniu uns quants:

1.Imagina’t poder veure el que hi ha a l’altre costat de la porta amb una imatge cristal·lina. Digues adeu a la visió borrosa!

2. Tots sabem que el que veus a través d’un espiell és en temps real, però, si et permetés capturar moments únics? Els espiells Yale porten incorporada una targeta micro-SD de 4GB per poder gravar tot el que passi per la porta (o per veure que fa el teu veí…).

3. Podràs anticipar-te a les visites i els convidats no convidats no tindran cap possibilitat de passar desapercebuts. Amb aquest aparell pots capturar imatges i començar el teu propi àlbum de persones que tenen l’accés denegat a casa vostra.

4. Sou d’aquells que us preocupa la seguretat de casa vostra de nit? Amb l’espiell Yale podràs deixar de fer guàrdia durant la nit. Gràcies a la seva funció de visió nocturna, l’espiell continuarà detectant moviment i capturarà imatges mentre vosaltres dormiu tranquil·lament.

5. T’han portat un paquet a casa quan no hi eres? Segurament t’ha passat unes quantes vegades, però amb aquest espiell que permet respondre a distància amb l’aplicació mòbil combinat amb el pany Linus Smart Lock, tindràs la solució per no haver de dir-li al veí que reculli tots els teus paquets.

6. Per acabar, i no menys important, remarcar que aquests aparells funcionen amb bateria de llarga duració. Oblidat de tornar-lo a carregar fins passat 1 mes.

En resum, els espiells digitals Yale són la clau per mantenir la teva llar segura i lliure de trobar-te coses marcianes darrere la porta. No et quedis enrere i actualitza la teva porta!