Novetats en seguretat a la Fira de Mostres de Girona 2023

Arriba una nova oportunitat per descobrir les últimes novetats en seguretat de la llar a la Fira de Mostres de Girona 2023.

Del 28 d’octubre a l’1 de novembre de 2023, la Fira de Mostres de Girona 2023 acollirà l’estand d’Ortiz Serrallers, un any més, per tal assessorar-vos sobre els millors productes i les innovacions més destacades del sector que garantiran la protecció de la vostra llar.

A més a més, en aquesta edició 2023 presentarem dues novetats emocionants que no et pots perdre!

Clau i cilindre 787 M: La seguretat imbatible

El cilindre 787 M de Point Fort Fichet és una obra d’art en el món de la seguretat. La seva característica més destacada és l’entrada de la clau boquejada magnèticament amb dos imants incrustats en la seva pròpia clau. Això significa que, sense aquests imants, ni la combinació correcta obrirà la teva porta. Aquest cilindre compta amb 8 garnitures interiors que impedeixen qualsevol intent d’intrusió proporcionant una protecció inigualable per casa teva.

 

Linus® Smart Lock: Seguretat intel·ligent

La segona gran novetat que portarem a la Fira de Mostres de Girona és el pany intel·ligent Linus®. Aquest innovador pany (sense clau), ha estat dissenyat per fer el dia a dia més fàcil i segur. Linus® és el primer pany intel·ligent amb certificat de seguretat grau 3 i anticòpia remota d’Europa! Compte amb tecnologia i disseny elegant i podràs obrir i tancar la teva porta de manera remota i comprovar si aquesta està oberta o tancada, entre altres opcions que, per al moment, no et volem revelar. 😉
Linus® es pot instal·lar a qualsevol porta i pany, vols saber si la teva porta és compatible per a Linus®? Posa’t en contacte amb nosaltres per a més informació.

 

No deixis passar l’oportunitat de descobrir i conèixer aquestes emocionants novetats en la seguretat de la llar a la Fira de Mostres de Girona 2023 i Ortiz Serrallers!

El cilindre 787M i el pany Linus® Smart Lock podràs estar tranquil/la mentre gaudeixes de la comoditat que t’ofereix la seguretat.

Protegeix la teva llar de la millor manera possible i visita’ns a la Fira de Mostres de Girona 2023 per aconseguir una seguretat de la llar sense precedents!