Garantir la seguretat de la teva llar

És important garantir la seguretat de la teva llar. La seguretat familiar és una preocupació constant i prevenir-nos de qualsevol atac o intrusió ens ofereix pau mental.

Per aquest motiu, confiar en una empresa de serralleria especialitzada i de confiança, com Ortiz Serrallers, pot ser suposar el teu millor aliatge per tal de millorar, mantenir i garantir la seguretat de la teva llar.

Consells de seguretat d’Ortiz Serrallers

Aquí tenim alguns consells de seguretat per aportar tranquil·litat a la teva família:

  • Sistemes d’última generació. A Ortiz Serrallers oferim una gamma de sistemes de seguretat innovadors, com per exemple: sistemes de control d’accés amb tecnologia biomètrica, espiells i panys digitals amb connexió remota i control per telèfons mòbils, etc. Controla qui entra-i-surt de casa teva i que tan sols hi entrin aquells que siguin benvinguts!
  • Reforç de portes i finestres. Una àrea d’enfocament essencial per assegurar la teva llar és assegurar-te que els tancaments exteriors siguin eficients, forts i segurs. La nostra gamma de tancaments Point Fort Fichet garanteix seguretat a un preu just. Consulta’n les opcions.
  • Canvi de pany. Si fa un temps que vius a la mateixa llar o si compres un nou habitatge, és un bon moment per plantejar un canvi de panys. Escollir panys més segurs ens reduirà la possibilitat d’entrades no desitjades.
  • Consultoria personalitzada. Cada llar té necessitats úniques. A Ortiz Serrallers oferim un servei de consultoria personalitzat amb el qual podrem avaluar les teves necessitats específiques i oferir solucions adaptades a tu i els teus. Pots concretar una cita amb els nostres experts aquí.
  • Servei d’urgència 24/7: En cas d’emergència, a Ortiz Serrallers estem disponibles les 24 h del dia els 365 dies de l’any i oferim un servei de seguretat de manera ràpida i eficient.

La seguretat de la teva llar és una prioritat per a nosaltres. No comprometis la teva seguretat i el teu benestar familiar. Contacta amb nosaltres per obtenir una anàlisi de seguretat personalitzat i prendre’n mesures per protegir la teva llar.