Per què som Point Fort Fichet?

Des de l’any 2007 Ortiz Serrallers és l’únic Point Fort Fichet de la província de Girona.  Per què som Point Fort Fichet? Què significa ser-ho?

La història de Fichet: des de 1825 fins a l’actualitat

La marca Fichet va néixer l’any 1825 a França. L’any 1840 van fabricar la seva primera caixa forta ignífuga i l’any 1879 van construir la seva primera cambra cuirassada d’un banc.  Des d’aleshores, han treballat per adaptar-se a les necessitats de particulars i empreses, cercant les millors estratègies de seguretat i participant en la innovació i la incorporació de les noves tecnologies en el sector de la seguretat.

La marca  Point Fort Fichet

El distintiu Point Fort Fichet, significa que som distribuïdors oficials d’aquesta marca. A més a més, en el nostre cas, som l’únic distribuïdor oficial Fichet de tota la província de Girona.

L’any 2007, la marca Fichet va escollir la nostra empresa de seguretat per tal de ser el seu punt de referència a Girona, premiant la nostra dedicació i trajectòria i escollint-nos per la nostra rigorositat en el tracte i servei. Point Fort Fichet significa ser un referent en protecció i una marca líder en seguretat amb més de 320 especialistes a tot Europa i quasi dos segles d’experiència.

Fichet és sinònim de qualitat, innovació i prestigi dins del món de la seguretat. Ofereix diversos productes d’alta seguretat i seguretat certificada (bombins, portes de pis i residencials i persianes) a un preu competent i just, ja que la seguretat no és un privilegi.

Ortiz Serrallers, el teu Point Fort Fichet a Girona

Oferim Experiència i compromís, juntament amb un treball eficaç i seriós com a garantia d’una feina ben feta.

Treballem per aportar el millor servei, juntament amb la millor qualitat per protegir allò que més estimes.

Contacta amb nosaltres per un servei personalitzat i una estratègia de seguretat adaptada a les teves necessitats aquí i ara.

Som Ortiz Serrallers, Point Fort Fichet Girona.