La clau Fichet: innovació per a la màxima seguretat

Per què les claus Fichet tenen aquestes formes? És veure una clau Fichet i reconèixer la marca, però, per quin motiu són així?

Les claus Fichet, unes claus diferents i segures

Segurament, el distintiu més gran de la marca Fichet siguin les seves claus. Tan bon punt es veu una clau Fichet, es reconeix la marca. T’ha passat alguna vegada? Aquestes són diferents i peculiars i en res s’assemblen als perfils tradicionals europeus. Tenen formes distintives i característiques i són sempre garantia de màxima de seguretat i innovació.

La forma d’una clau Fichet és el resultat d’una combinació excepcional entre disseny i tecnologia que garanteix que siguin impossibles de reproduir sense la seva targeta codificada.

Còpies de claus Fichet

Totes les còpies de claus Fichet es realitzen a fàbrica, concretament a França, a la nostra fàbrica d’Oust-Marest de Normandia.

Ningú podrà fer una còpia o duplicat de la teva clau si no disposa de la targeta codificada que ho permeti. A Ortiz Serrallers som Point Fort Fichet i això significa que sempre que vulguis una nova clau, la podem demanar directament a la marca, per aquest motiu, també et podrem oferir serveis de manteniment o canvi de claus, bombins, panys i portes.

Les claus Fichet: Seguretat garantida

Les nostres claus disposen d’un certificat A2P, una etiqueta de seguretat que té en compte els materials per assegurar els habitatges dels robatoris. Pots comprovar tu mateix la solidesa dels bombins Fichet aquí (a partir del minut 9 del vídeo)
A més a més, tots els nostres productes disposen d’una garantia, de tres anys i de deu anys pel que fa a les portes, amb la qual romandràs tranquil.

Sí, la clau Fichet és una clau diferent i combina excepcionalment disseny i tecnologia. Vols conèixer més informació sobre aquestes? Posa’t en contacte amb nosaltres i personalitza la teva clau.