Qualitats d’un bon serraller

Quines són les qualitats d’un bon serraller? La majoria de persones hem hagut de trucar un serraller d’urgència en algun moment. Ja sigui perquè ens hem quedat tancats fora de casa, perquè s’ha espatllat el bombí o per una temptativa. Cada vegada hi ha més empreses i professionals que ofereixen solucions en el sector de la serralleria, però quines qualitats ha de tenir un bon serraller?

 

Qualitat en producte i servei

Un bon serraller ha d’oferir seguretat certificada. Per tal d’oferir-la, ha de treballar amb productes certificats i acompanyar aquests amb un servei professional i de confiança per tal de generar un entorn de seguretat absoluta.

Disponibilitat

Malauradament els imprevistos sempre arriben en els pitjors moments.  Un bon serraller i un bon servei de serralleria ha d’atendre urgències les 24 h del dia i els 365 dies l’any. Disposar d’un professional de confiança quan sigui necessari és imprescindible per tal de generar un ambient de tranquil·litat i seguretat cap a aquells clients que ho necessiten.

Atenció al client

Una bona estratègia de seguretat sempre s’inicia amb un assessorament personalitzat. Quines necessitats reals de seguretat té cada client? Com podem millorar-les?

Garantir solucions i respostes a necessitats concretes serà un dels majors indicatius que tractem amb professionals experts en el sector de la seguretat.

Innovació i formació continuada

El sector de la serralleria està en constant innovació. Per aquest motiu, és imprescindible que els professionals del sector es comprometin a tenir una formació activa i continuada que s’adapti en l’actualitat.

Oferir els productes i les solucions més innovadores, conèixer les novetats del sector i unir tecnologia i experiència serà fonamental per la demanda i transformació del sector.

Garantia

A més a més, no hem d’oblidar mai el servei de postvenda. La capacitat d’oferir  solucions a les incidències o reparacions que puguin sorgir amb el temps serà  important i, aquelles empreses que et puguin oferir un servei complet i continuat seran la millor alternativa.

 

Les qualitats d’un bon serraller són totes aquelles que generin un espai de confiança amb el client i, comptar amb un serraller de confiança pot significar molt més que la solució a un problema puntual. A Ortiz Serrallers som especialistes a tenir cura de la teva tranquil·litat i a vetllar per a la seguretat. Treballem amb primeres marques i seguretat certificada. Fa més de 18 anys que generem entorns segurs per a particular i empreses. Posa’t en contacte amb nosaltres per una valoració personalitzada.