La millor seguretat per a casa, a menor preu!

La seguretat per a casa mai ha estat tan accessible amb les Portes Foxeo S i Foxeo HIS de Fichet!

En el món actual, on la seguretat de la llar és una prioritat indiscutible, és fonamental comptar amb portes que garanteixin la màxima protecció per a tu i la teva família. És per això que estem encantats d’oferir-te aquesta exclusiva promoció, disponible només per temps limitat fins al 19 de juliol de 2024.

 

Per què triar les Portes Foxeo S i Foxeo HIS?

  1. Màxima Seguretat: Les Portes Foxeo S i Foxeo HIS estan dissenyades amb els més alts estàndards de seguretat. La versió Foxeo HIS fins i tot compta amb un grau de resistència RC4, la qual cosa garanteix una protecció excepcional contra intents d’intrusió.
  2. Innovació Tecnològica: Aquestes portes estan equipades amb tecnologia de talla mundial que les fa pràcticament impenetrables pels lladres. Des de panys d’alta seguretat fins a sistemes de reforç estructural, cada detall ha estat curosament dissenyat per oferir-te tranquil·litat i protecció total.
  3. Durabilitat i Estètica: A més de la seva robustesa i resistència, les Portes Foxeo S i Foxeo HIS destaquen pel seu disseny elegant i modern. No només protegeixen la teva llar, sinó que també realcen la seva aparença, afegint valor estètic a la teva propietat.

 

Aprofita la nostra promoció especial!

Com a part de la nostra promoció del mes de la seguretat, oferim descomptes exclusius en els models seleccionats:

  • Descompte de fins a 300 € en els models Foxeo S de nivell 3.
  • Descompte de fins a 500 € en els models Foxeo HIS de nivell 4.

 

No deixis passar aquesta oportunitat de reforçar la seguretat de la teva llar i gaudir de grans estalvis! Recorda que aquesta oferta és vàlida només fins al 19 de juliol de 2024.

 

No perdis l’oportunitat!

En un món on la seguretat és primordial, les Portes Foxeo S i Foxeo HIS de Fichet destaquen com l’elecció definitiva per protegir la teva llar. Aprofita la nostra promoció especial i dona a la teva família la tranquil·litat que es mereix. Contacta amb nosaltres avui mateix i deixa’ns ajudar-te a reforçar la seguretat de la teva llar amb el millor en tecnologia i disseny de portes de seguretat.