Linus® Smart Lock, la clau digital de casa teva

Vivim en una època on cada dia neix una revolució digital, on les coses més simples i que coneixem de tota la vida acaben actualitzant-se per donar-los un tracte modern, com és el cas de l’humil porta de casa teva. La clau digital de casa teva que farà pujar de nivell la teva porta tradicional, és l’innovador pany Linus® Smart Lock.

 

Adeu a les claus perdudes! Amb el pany Linus, obrir la porta de casa teva és tan fàcil com fer un like. Aquest dispositiu sense clau s’adapta a qualsevol porta i t’ofereix protecció amb un toc d’innovació. És la solució definitiva per als teus problemes de seguretat i comoditat a casa, ja que aquest pany intel·ligent permet bloquejar i desbloquejar la porta des de qualsevol lloc amb un sol clic.

 

Però espera, això no és tot! Quan diem que pots controlar el pany des de qualsevol lloc, és gràcies a que pots controlar tot des del teu smartphone amb la app Yale Access, és a dir, el teu telèfon es converteix en la clau mestra de la teva llar!. Pots controlar qui entra i qui surt de casa, monitora l’estat de la porta i, fins i tot, concedeix claus virtuals als teus convidats. És ideal per a apartaments turístics!

 

Ara, amb el teu rellotge intel·ligent o el teu smartphone, les portes de casa teva s’obriran com per art de màgia! Mai més hauràs de deixar les bosses de la compra al terra per buscar les claus i obrir la porta. A més, Linus® és amic de tots els assistents virtuals estrella: Hey Google, Alexa i Apple HomeKit.

 

Instal·lar Linus® és molt senzill, sense manuals complicats ni tutorials llargs. I si necessites ajuda, els nostres experts són aquí per salvar-te el dia. Et deixem un vídeo explicatiu i veuràs com n’és de fàcil:

 

Així que no esperis més. Transforma la teva porta en un guardià digital, amb la seguretat i l’experiència de 180 anys de Fichet al teu costat. A Ortiz Serrallers esperem fer de la teva llar un lloc més segur, més còmode i, per què no dir-ho, més guai!

linus porta