La importància de la seguretat a casa

La seguretat a casa és un factor indispensable per la teva tranquil·litat. Protegir casa teva és fer valdre tot el que hi ha dins. Una casa segura és un refugi, significa caliu i simbolitza llar.

 

Arribar a casa, treure’t les sabates de carrer, calçar-te les sabatilles i posar-te còmode. Has arribat a casa, per fi, està tot en ordre i, ara et toca desconnectar de tot, i connectar amb allò que més estimes: els teus. Respirar, sentir l’abraçada de la llar i, adonar-te que tot està tal com esperaves, tal com ho vau deixar; tot és amablement imperfecte i desitjadament conegut.

 

La importància de la seguretat a casa

Sentir-se segur a casa, és fonamental per establir sensació de llar. Casa teva ha de ser un refugi, un lloc fora de perills on habita tot allò que més t’importa: la família, els records i la suma de tots aquells moments que heu construït plegats.

És per aquest motiu que “la llar”, ha de garantir protecció per a tota la família i proporcionar un sentiment de seguretat per a tothom.

 

Beneficis d’una llar segura

La seguretat a casa té innombrables beneficis, però en volem destacar tres que tenen a veure amb  aquest sentiment de seguretat:

 

1-Protecció pels teus i per tot allò que més valores. 

Protegir casa teva és posar en valor tot allò que hi ha dins. Una casa és el registre de tot el que s’ha viscut: la il·lusió de començar una nova etapa, els nervis de les primeres vegades, els preparatius per una nova benvinguda, les ganes d’un retrobament… Casa és tot allò que t’envolta i has creat fins al moment. Per aquest motiu és fonamental protegir totes aquestes experiències i les que encara no han arribat.

2-Tranquil·litat en marxar i en tornar a casa. 

Experimentar la sensació de tranquil·litat quan marxes i tornes a casa és, sens dubte, una de les sensacions de major benestar que et podem oferir. Des d’Ortiz Serrallers creiem que,  valorar la tranquil·litat, és sempre un encert i per això confiem en les millors marques del sector per oferir-te aquest benestar tan preuat.

3-Pau mental, no haver-hi de pensar més.

Un cop dissenyat el millor pla per a protegir casa teva i després d’haver-la assegurat degudament, no cal pensar-hi més! Sentir la situació sota control, és sentir pau mental i aquesta, tampoc té preu.  Els nostres especialistes t’ajudaran a dissenyar un pla adaptat a les teves necessitats, oferint-te allò que més s’adapti al que necessites.

 

Si no vols que entri a casa teva, et convidem a entrar a la nostra

 

Sovint, quan arribeu a Ortiz Serrallers, ho feu després d’una temptativa, però prevenir sempre ha de ser el prioritari.

Comptar amb un serraller de confiança pot significar molt més que la solució a un problema puntual. A Ortiz Serrallers som especialistes a tenir cura de la teva tranquil·litat i a vetllar per a la seguretat a casa.

Ara que falten poques setmanes per a les vacances d’estiu, contacta amb nosaltres i et recomanem el sistema de seguretat que més s’adapti a tu, els teus i a casa teva.

La seguretat a casa significa sentir el caliu de llar i gaudir de la tranquil·litat d’haver arribat a casa teva. T’ajudem?

seguretat a casa