Ortiz Serrallers, present a les fires més importants del sector

Al llarg del 2021, hem participat en diverses fires professionals per presentar les últimes novetats que s’han incorporat al nostre catàleg. Un dels últims esdeveniments en què hem participat és la Fira de Mostres de Girona, la fira multisectorial més gran de la província de Girona. 

 

Es tracta del punt de trobada de fabricants i distribuïdors més gran de les comarques de Girona, i esdevé una gran oportunitat per a la promoció del comerç i l’exhibició de les novetats al mercat. 

 

En aquesta 58ª edició de la fira, vam presentar les últimes novetats en portes exteriors de la mà de Fichet, així com els llançaments més importants de les portes Cabma, les millors portes del mercat espanyol en la categoria de seguretat. A més, també hi va haver espai per a la presentació d’altres productes com les nostres persianes de seguretat. 

 

Tant la Fira de Mostres de Girona com la resta d’esdeveniments en què hem participat al llarg de l’any han conclòs amb èxit pel que fa al volum de visites, motiu pel qual estem orgullosos d’haver participat a aquestes trobades sectorials. Estem desitjant tornar-nos-hi a veure l’any que ve!