Consells per assegurar casa teva a l’estiu

S’apropa l’estiu i comencem a passar més temps fora de casa. Sovint, desconeixem quina és la millor estratègia per assegurar casa teva abans de l’estiu: deixar les persianes alçades o baixades? I si deixem una llum sempre encesa? Ho estarem fent bé?
Assegurar casa teva abans de les vacances pot ser una tasca feixuga, per aquest motiu, hem preparat alguns consells bàsics per tal d’ajudar-te.

Assegurar casa teva abans de marxar

Per fi ha arribat l’estiu, comencen les vacances. Ja tens les maletes llestes i ara només et toca marxar i relaxar-te, però com hauríem d’assegurar la casa per això?

1. Assegura tenir tots els accessos correctament tancats

Abans de sortir de casa, indiferentment de per quant de temps sigui l’absència, sempre has d’assegurar-te de tancar tots els accessos a la llar. Recorda tancar correctament portes i finestres i baixa, si més no, algunes persianes i passa les cortines i els tendals.
Com més dificultat troben els intrusos per entrar, més temps necessiten pel robatori i això fa que es redueixin les probabilitats de temptativa.

2. Que sembli que hi ha algú a casa

A més a més, simular que hi ha algú a casa, especialment en absències llargues és molt important. Mostrar presència, sobretot quan s’apropa l’estiu i fem més vida fora, és un bon sistema de prevenció per evitar intrusions.
Et pots ajudar d’algun dispositiu domòtic que es connecti i desconnecti remotament com ara llums, televisió, ràdio, etc.
Demana a algú de confiança que passi per casa i mogui alguns objectes de la terrassa, que canviï l’altura de les persianes, reculli el correu de la bústia (i sempre pots aprofitar per demanar-li que et regui les plantes ;P)

3. Deixar jocs de claus fora de casa, només a les pel·lícules!

Recorda NO deixar cap clau pels exteriors de casa. No les amaguis sota d’un test, això que només passi a les pel·lícules! Els intrusos acostumen a revisar aquestes zones, no els ho posem fàcil!

4. Especial atenció a les absències curtes

“Però, si només havia sortit de casa un moment!” És un comentari que acostumem a sentir.
Anar al supermercat, a comprar pa o a buscar els nens a l’escola pot provocar una intrusió. Tenim tendència a vigilar les llargues estades fora de casa, però què passa amb les curtes? Assegurar casa teva abans de marxar és imprescindible, indiferentment de la durada.

5. Portes, panys i persianes de seguretat

Ja per últim, volem recordar-te que, gran part de les intrusions que es produeixen a les llars es deuen al fet que hi ha debilitat en una de les portes o finestres.
A Ortiz Serrallers treballem amb portes de seguretat certificades i les millors marques per tal d’assegurar casa teva, sigui abans o després de l’estiu!

 

Tenim una oferta per a tu!
Aprofita l’oferta de fins a 500€ de descompte en una porta cuirassada Fichet!

Assegura casa teva abans de l’estiu i al millor preu!

Contacta amb nosaltres per tal de buscar el sistema de seguretat i l’estratègia de protecció que més s’adapti a tu i els teus. Som especialistes en la teva seguretat.
Protegir casa teva és vital per tal de construir un sentiment de llar i recorda que, una llar segura aportarà tranquil·litat a tots els membres de la família. Hi ha res més valuós?

 

assegurar casa teva abans de l'estiu