Instal·lar una caixa forta a casa: Per qué, com i on?

Les arracades de l’àvia, les  que vau comprar en aquell viatge especial, el rellotge del pare i les fotografies de família: on podem guardar tots aquests tresors que anem construint i acumulant al llarg dels anys? O, si som de pensament més pragmàtic, com guardem tots aquells documents oficials importants? Instal·lar una caixa forta a casa ens pot ajudar?

Instal·lar una caixa forta a casa sovint porta molts interrogants, des d’on col·locar-la fins a quines obres haurem de fer i, amb aquest article, esperem respondre alguns d’aquests dubtes més bàsics.

Per què instal·lar una caixa forta a casa?

Les caixes fortes no estan pensades o reservades tan sols per joieries, bancs i palaus. Instal·lar una caixa forta a casa és accessible per a tothom i, una de les millors alternatives per protegir objectes i documents de valor (tinguin el valor que tinguin ​🤗❤️)​.

Les caixes fortes són una barrera de protecció que pot evitar la sostracció d’objectes de valor i records, però que serveixen de molt més! Sovint pensem que només serviran davant dels intrusos, però també  són un mètode de seguretat davant d’inundacions o, fins i tot, incendis. Al mateix temps que ens poden proporcionar privacitat a l’ocultar certs objectes de la vista dels  visitants o convidats.

On podem posar la nostra caixa forta?

Com amb tantes altres coses, no existeix el lloc perfecte i infal·lible per a col·locar una caixa forta. Així i tot, és important pensar en la seva ubicació.

Un lloc ocult, fosc i amagat serà idoni per aquesta. En qualsevol intrusió o temptativa, és rellevant que els lladris perdin temps en obtenir allò que han vingut a cercar; sempre és important guanyar temps.

Per aquest motiu, evitar caure en evidències també és fonamental. L’habitació infantil, el lavabo o, fins i tot la cuina, pot despistar als nostres possibles intrusos i, per tant, convertir-se en un bon emplaçament per aquesta.

Decideixis el lloc que decideixes, la discreció i la falta de coneixement sobre l’existència d’aquesta “suposada caixa forta” 😉 és imprescindible. Com menys persones coneguin la seva ubicació, millor.

Com instal·lar una caixa forta a casa?

Haurem de fer obres?

Tot dependrà del tipus de caixa forta per la qual us decanteu. Una caixa forta de mitjanes o petites dimensions pot ser de sobreposar i, per tant, no farà falta cap intervenció per a la seva col·locació, convertint-se en una caixa forta ideal en un habitatge de lloguer.

Tot i això, sempre és millor escoltar de primera mà les vostres necessitats i veure quina caixa forta s’adapta millor a vosaltres.

En cas que penseu a fer una petita obra a casa, per a instal·lar-ne una, és important que penseu en quin tipus de paret, en evitar perforacions de canonades, etc. Per aquest motiu, et recomanem que et deixis assessorar pel teu serraller de confiança i que, deixis en mans expertes la col·locació d’aquesta nova peça de protecció per a la teva llar.

A Ortiz Serrallers som experts en seguretat i  tenim un ampli ventall de productes i molts anys d’experiència per poder-te aconsellar.

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres, si estàs pensant a protegir casa teva abans de marxar de vacances, t’ajudarem.

Instal·lar una caixa forta a casa