La importància de tenir tancaments de seguretat a casa

A casa hi guardem tots els nostres tresors més preuats: la família, els records i mil moments emmagatzemats en tantes coses! És per aquest motiu que, des d’Ortiz Serrallers sempre fem èmfasis en la rellevància de protegir casa teva de la intrusió de desconeguts. Hem preparat aquest article perquè  volem remarcar la importància de tenir tancaments de seguretat a casa i   recordar-te que, la millor actuació davant de qualsevol temptativa, sempre és la prevenció.

Per què necessites tenir tancaments de seguretat a casa?

Quan un intrús intenta envair o envaeix casa teva, sempre, atempta contra la teva intimitat. Si aquest intrús, aconsegueix entrar, remena entre les teves pertinences i obté (o no) allò que volia, i que tu tant t’estimes, és una transgressió cap a la teva privacitat i un sentiment més que desagradable.

Només amb imaginar-ho, se’t posen els pèls de punta, oi?

La diferència entre un tancament de seguretat i un que no ho és:

Un lladre no sol tardar més de deu segons a forçar un tancament de baixa qualitat. Tan sols necessita: un tornavís, una clau anglesa i una mica de temps, però quant de temps?!

Per obrir un pany que no està degudament protegit tan sols es necessiten unes quantes eines domèstiques i, uns segons més tard, bombí fora! Deu segons poden ser suficients per entrar i entre els deu primers segons i els següents cinc minuts; es pot marcar la diferència.

Malauradament, segons les estadístiques, el 80% dels panys de l’estat espanyol es poden obrir en menys d’un minut. De fet, com comentàvem, els lladres no acostumen a trigar més de deu segons en forçar un pany o una finestra, si els tancaments no estan protegits adequadament i, acostumen a donar-se per vençuts i a abandonar el furt, passats els cinc minuts (i alguns intents).

Com et podem ajudar?

És per aquest motiu que, des d’Ortiz Serrallers volem remarcar la importància de tenir tancaments de seguretat a casa, tancaments homologats i certificats.
Si et preocupa la seguretat del teu pany, porta, finestra o persiana, posa’t en contacte amb nosaltres. Podem ajudar-te a buscar quina és la millor estratègia de seguretat per casa teva i assessorar-te en les millores de seguretat més pertinents per a tu.
Pots sol·licitar el teu estudi de seguretat aquí. Pensar en la seguretat de casa teva, és una inversió a llarg termini.